Despre noi

Casa Hai la Rânca a fost construită în decursul mai multor ani. Când am început nu ne-am gândit neapărat să facem o pensiune sau un hotel. A fost un proiect de casă de vacanță pentru familia noastră și s-a tot extins.

De aceea planul casei și al camerelor nu este acela al unei pensiuni, ci acela al unei case adaptate pentru 2-3 familii cu copii, sau un grup de prieteni hoinari. Așa că atunci când o închiriem, o facem cu acest gând, că și alte familii sau grupuri de prieteni își doresc să stea la munte, să se odihnească, să se plimbe, să se distreze și să vadă minunățiile munților noștri.

Și mai ales, că vor să se simtă ca acasă. De aceea încercăm să oferim independență totală oaspeților noștri. Puteți să faceți grătare faine, papa bună și căldură iarna. Nu e deloc greu și vă asigură intimitatea dorită. Cum la munte e mai greu să oferi aceleași servicii ca la un hotel sau în oraș, înțelegem și încercăm să adaptăm prețurile cu aceste lucruri în minte.

Nu ne-a fost ușor să o ridicăm, dar a meritat. Zona este superbă și casa sperăm noi, vă va fi pe plac.

Sperăm că oamenii care ne vor călca pragul vor fi tot timpul sinceri cu noi, că ne vor ierta micile greșeli sau lipsuri. Iar noi vă promitem că vom lucra tot timpul să îmbunătățim casa și serviciile noastre.

Vă dorim o vacanță minunată la Rânca!